resentación interna, das novas instalacións de Vinigalicia para empregados e colaboradores
Tras la vendimia manual y selección de los racimos, las uvas se transportan en cajas a la bodega. Allí se realiza un suave estrujado de la uva para obtener el mosto flor, que es fermentado en depósitos de acero inoxidable a temperatura controlada.
Tras la vendimia manual y selección de los racimos, las uvas se transportan en cajas a la bodega. Allí se realiza un suave estrujado de la uva para obtener el mosto flor, que es fermentado en depósitos de acero inoxidable a temperatura controlada.
Hoxe 22 de decembro foi un día moi especial na historia da nosa familia adegueira. Comezamos as vacacións de Nadal con moi bo sabor de boca, xa que esta tarde fixemos unha presentación interna, para antigos empregados, traballadores en activo e colaboradores, das novas instalacións de ViniGalicia.
Oficinas, salas de reunións, liñas de embotellado, almacéns, depósitos… Vestíronse de gala para unir pasado e presente nun percorrido, unha presentación de empresa, unha homenaxe e como era de esperar un brinde final con Brincos, o noso espumoso.
O noso xerente, Juan Luís Méndez, dedicou unhas bonitas palabras a todos os que estaban alí presentes por axudarnos no pasado, por construír o presente e por soñar xuntos por un futuro cada vez máis e máis prometedor!
Seguimos traballando, ViniGalicia, familia adegueira!